Ledtech FLARE | 61cm

Artikkelnummer
LT-F-61
Midlertidig utsolgt
6490,-

Solid og godkjent LED varsellysbjelke på 61cm. Ledtech FLARE leveres med kontrollpanel og rustfrie festebraketter. FLARE er godkjent som varsellys, og leveres med 5 års garanti.

  • Kompakt varsellysbjelke
  • Solid unibody-konstruksjon
  • Med kontrollpanel

Unik og robust.

Flare er bygget på en unik unibody-ramme i ekstrudert aluminium, som gir mer stabilitet og robusthet enn konkurrerende modulære varsellys. Unibody-rammen gir også et slankt og stilrent utseende. LEDTECH Flare-serien er godkjent for bruk på Norske veier med ECE-R65. Bjelken produseres i Europa av svært høy kvalitet, derfor kan vi gi hele 5års ubetinget garanti både til private og bedrifter.

Kompromissløs varslingseffekt

Med Ledtech FLARE får du et varsellys som ikke inngår kompromiss når det kommer til varsling. FLARE har i motsetning til mange konkurrerende varsellysbjelker, kraftige LED-dioder rundt hele kroppen – som gir ekstrem varslingseffekt rundt hele kjøretøyet.

Ledtech FLARE, 123 cm
Dioder rundt hele bjelken.

 

Konkurrerende bjelke til liknende pris, 121 cm
Dioder kun på sidene.


Mønstervalg

Med Ledtech FLARE, og det medfølgende kontrollpanelet, kan du enkelt bytte mellom 6 varslingsmønster. Fra rolig av/på-blink, til ekstreme og hurtige blinkemønster. Det er også mulig å koble FLARE til eksisterende brytere i kjøretøyet dersom du ønsker dette – og mønstervalg kan settes på en fjærbelastet bryter.

Enkel og tilpasset montering

FLARE er utrolig enkel å montere, og med festebraketter som kan justeres langs hele lengden av varsellyset, passer FLARE på alle kjøretøy. (Festebraketter med magnet, og dørklemmer er tilgjengelig for avtagbare monteringer.) Varsellyset leveres med komplette kabler og kontrollpanel for av/på-styring og mønsterbytte.

Kabelen fra bjelken er bare 6 mm tykk, som betyr at du i mange tilfeller slipper å sette nytt hull i kjøretøyet, men kan heller trekke kabelen sammen med eksisterende kabler.

Produktomtaler

Spesifikasjoner

Generelt

Artikkelnummer:
LT-F-61
E-merket:
Ja
Godkjenning:
ECE-R65
Vanntetthet:
IP68
Garanti:
5 år
Antall i pakken:
1 stk

Tekniske Data

Teknologi:
LED
Spenning:
12V, 24V
Spenningsområde:
9-32V DC
Levetid:
>50.000 timer

Fotometrisk Data

Antall LED:
18

Mål

Høyde:
60 mm
Lengde:
610 mm
Dybde:
300 mm